Noot aan de Man en VonBilthoven plannen TOP2000 Korenfestival

Planning en Locatie

Wij mikken op een zaterdagmiddag eind november begin december op een locatie in De Bilt.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over het festival, inclusief hoe je kunt deelnemen als koor of tickets kunt kopen als toeschouwer. 

Voor meer informatie of belangstelling om als koor mee te doen we zijn te bereiken via Contact Us (ons contact menu) of email: optreden@nootaandeman.nl

Het festival

In een harmonieuze mix van muziek, gemeenschap en viering, staan beide koren op het punt om dit najaar een spectaculair TOP2000 Korenfestival te organiseren in De Bilt. De gemeente zal binnenkort gevuld zijn met de melodieuze resonantie van lokale koren, terwijl ze zich verenigen om tijdloze klassiekers uit de iconische TOP2000-afspeellijst uit te voeren.

Waarom TOP2000 ?

Omdat het de ultieme verzameling is van tijdloze klassiekers die generaties verbinden. Van Beatles tot Queen, van Michael Jackson tot Adele, de Top2000 bevat nummers die ons allemaal raken, ongeacht leeftijd of achtergrond. En wat is een betere manier om deze muzikale schatten te vieren dan met een grootschalig korenfestival?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *